Winkelmand


Naast mijn werk bij een alarmcentrale startte ik, Terry Schumacher, in 2001 de website www.cupsandplates.nl voor de verkoop van prachtige en kleurrijke stoeltjes, servies en klompjes waarop de afbeelding van het geboortekaartje werd geschilderd. Na het verlies van mijn werk bij de alarmcentrale heb ik meer energie in mijn artikelen van  Cups and Plates kunnen steken en werd het dus een volledig bedrijf.  Er zijn in de jaren daarna steeds meer producten aan toegevoegd zoals u op de website www.cupsandplates.nl kunt zien.
Ik heb eerder ook een winkel in het centrum van Almere gehad, maar kosten zijn van een winkelpand is hoog, waardoor naast de website met gepersonaliseerd materiaal te kunnen volhouden. Het is uitdagender om met meerdere websites voor je gezin een positief resultaat te kunnen behalen

Het is natuurlijk uitdagend om ook volwassenen te kunnen verrassen met uitzonderlijke kado’s. Ik vind dat je juist genieten zal van een kado dat creatief en eigentijds is. Er zijn producten die voorzien kunnen worden met afbeeldingen en namen en het zijn unieke materialen.
Het leuke van zelfstandig ondernemen is dat je alle touwtjes in handen hebt en zelf alles kunt regelen. Als mijn advies aan de klanten in de smaak valt, geeft dat mij een tevreden gevoel. Het werk dat ik doe is zelfs een hobby, misschien is het wel een verslaving. Vrije tijd is schaars, maar rustig op een stoel zitten vind ik een straf, ik blijf voortdurend nieuwe producten bedenken.
De verkoop van mijn artikelen is ontzettend leuk, want speciale kado’s betreft een gebeurtenis in je leven waar je vrolijk van wordt. Ik maak tijd voor mijn klanten en denk met ze mee om een zo origineel mogelijk cadeau voor de samen te stellen. Wij leveren particulieren, maar ook aan bedrijven, veel vaste klanten sinds 2001 voor Cups and Plates. Nu kunt u zich richten op www.puregifts.nl voor aantrekkelijke kado’s die volwassenen kunnen gebruiken.
Bekijk de artikelen op de website en ik verwacht dat u naar tevredenheid een origineel cadeau zult vinden.
Geniet ervan !
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X